Wij bieden u de helpende hand bij de toepassing van alle personeelsinstrumenten.

Hieronder een korte en zeker niet uitputtende opsomming. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak om te kijken of wij uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wij voeren uw werving en selectie opdracht uit op alle niveau’s binnen uw organisatie. Bij managementfuncties wordt een eventueel assessment uitgevoerd door één van onze samenwerkingspartners. Werving en selectie opdrachten worden te allen tijde uitgevoerd op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Wij berekenen dus geen vast percentage van de totale loonsom waardoor het financiële plaatje van de opdracht voor u aanzienlijk gunstiger uitpakt.

Wilt u ondersteuning bij OR activiteiten? Wij formuleren advies- en instemmingsaanvragen en werken het proces af conform de wettelijke richtlijnen.

Helaas moet soms afscheid worden genomen van medewerkers. Wij adviseren u over de dossieropbouw en begeleiden de afwikkeling van het dienstverband.

Een te hoog ziekteverzuim kost organisaties erg veel geld. Een gerichte aanpak levert al gauw een daling op van het verzuimpercentage. Hoe is de opstelling van de werkgever naar de medewerkers? Wat mag gevraagd worden en wat niet? Hoe wordt de drempel voor ziekmeldingen verhoogd. Vragen waarop wij u een antwoord geven.

Wilt u een nieuw beoordelingssysteem invoeren of een start maken met competentiemanagement? Of heeft u vragen over opleiding en training of arbo activiteiten? Op basis van onze praktijkervaring ontwikkelen wij voor u eigentijdse personeelsinstrumenten.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan contact met ons op.